Maestrul cofetar FARKAS FERENC, preşedintele juriului, cu o experienţă în această profesie de douăzeci de ani. Bazele meseriei şi le-a pus în Sfântu Gheorghe, apoi s-a perfecţionat la Budapesta. Titlul de maestru cofetar l-a obţinut la Breasla Cofetarilor din Ungaria, în 2010, an în care a revenit acasă, în județul Covasna. De-atunci, concepe delicioasele produse ale Brutăriei Diószegi, promovându-i bunul renume în lume, deoarece nu a existat an în care să nu fi obţinut locul unu sau doi, la una dintre categoriile Târgului de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică GastroPan.
Începând din anul 2018, a devenit membru în juriul concursurilor de panificație-patiserie, din cadrul Expoziției internaționale GastroPan. Tot în 2018, la Cupa mondială de Gastronomie Expogast din Luxemburg, a câștigat medalia de aur, la categoria artistică culinară, și medalia de bronz, cu o compoziție de ciocolată.